Natuurlijk bieden wij een assortiment van ijssoorten aan die reeds hun bekendheid hebben verworven, en geliefd zijn bij de consument. Maar een Specialist dient over méér te beschikken. Glace Superieure kan tegemoet komen aan Uw specifieke wens naar heerlijke en bijzondere ijsdelicatessen. Wij bieden aanpassingen voor specifieke wensen, bijvoorbeeld voor bezoekers van Uw evenement met diabetes. En wilt U méér: van Uw individuele wens 'slaan' wij het lekkerste ijs. Bijvoorbeeld Lavendelijs... of Gin-tonicijs ... of Rodeuienijs ... of Aspergeijs.

Ons 'superieur' ijs komt tot kwaliteit in een uniek ijsconcept gebaseerd op eigen verfijnde receptuur. Uiteraard wordt geproduceerd binnen daartoe gestelde regels; o.a. conform de Hygiene-code Horeca. We maken het ijs op ambachtelijke wijze op locatie;in de Zuid Hollandse Alblasserwaard. Alle ingrediënten zijn vers en met zorg geselecteerd. De zuivelproducten, die nodig zijn voor de bereiding van ons 'superieur' ijs, zijn altijd vers en eerlijk. Melk, yoghurt, room e.d. komen van ambachtelijke zuivelboerderijen in de Alblasserdwaard. In fruitsorbets wordt uitsluitend vers fruit verwerkt. De halffabrikaten die, indien nodig, worden toegevoegd zijn origineel Italiaans. Kortom ... Het beste uit de Zuid-Hollandse Alblasserwaard, en het beste uit Italië, komen samen in ons uniek 'superieur' ijs. Ons ijs is door zijn ingrediënten én bereiding een feest vanaf de eerste ontmoeting. Wij scheppen dan ook vanuit het motto: ‘Ons IJs eet je niet; daar geniet je van !!'

Meesterijs

Meesterijs